Rabu

salah siapa??

selamat malam semua.. tadi aku open FB, tetibe ternampak 1 video yg menarik perhatian aku.. so aku pon tonton le video tuh sampai habis.. korang nak tgk,,, klik video neh  VIDEO ...

siapakah yang patut disalahkan dalam hal ini?? ibu bapa?? anak tuh sendiri ? cikgu??
yang pompuan pon, awat la korang senang2 nak bagi boy yg belom tentu nak kawen dgn korang sentuh korang.. korang xtakut ke sampai terlanjur lebih dari sekadar ringan2.. tup2 bunting, time tuh baru nak sedar ke?? 2 pon kalu sedar, kalu x.. lagi la bergelombang dengan maksiat.. berpesta ria la setan , tgk anak adam & hawa hanyut dek kerana kejayaan menggoda UMAT NABI..  aku berdoa moga tuhan beri petunjuk pada korang yg dah hanyut.. kalu dah suke sangat, kawin aja.. xdela banyak dosa korang nak tanggung..

p/s : agak terkejut tgk video neh.. siyes weyh...dah la tempat terbuka.. bole plak bermadu asmara..

3 ulasan:

K I E R A berkata...

Gila lah !

Geli -.-

sue/allya/zalya berkata...

kiera : dorg xkenal erti geli..tu men hentam aja..

Anzur Anuar berkata...

yark...

Ping Website ; jom ping entry terbaru anda disini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...