Jumaat

peristiwa malam pertama-lawak

http://www.emocutez.comFuyooooooo.. . ..nie lah first time aku berader didlm bilek dgn seorang wanita..macam jakun darat siot. Ye seorang wanita yg bergelar isteri, isteriku yg sah. Macam beruk dah kehilangan idea, aku duduk melangok kat atas katil memerhatikan isteriku yg dari tadi menyisir rambut di hadapan lemari solek http://www.emocutez.com. Mati kutu aku dibuatnyer, org ramai kat luar, sumer nyer sedare mare pihak isteriku, mereka bermalam disini, maklumlah dah penat bertungkus lumus menyenggelarakan majlis persandingan kami siang tadi.

http://www.emocutez.comPenat memanglah penat, tapi di saat saat indah begini penat menat nie sumer tak main ah... tolak tepi dulu. Tapi sekarang yg menjadik tander soal ialah camner aku nak mulerkan... http://www.emocutez.comyelah nak approach isteriku?... .Maklumlah bukannyer pernah aku buat kerja camgini. Aku peratikan isteriku sambil terpikiag kat kepaler hotak aper plan atao script yg hendak aku keutarakan.. . takkan nak duduk je sampai pagi beb.

"Abg ngantok??" isteriku bersuara..berderao aku dengar suara dia yg lunak merdu (ye lah baru kahwin lunak lah merdu lah... .cuber dah sepuluh dopuloh tahun kahwin... kontrektor piling pun kao cakap lagik sedap) http://www.emocutez.com

Berbekalkan t-shirt Byford yg melekat di badan beserta kain pelikat yg terikat dipinggang diikuti dgn muker millenium yg amat menggoder aku pun menjawabhttp://www.emocutez.com "Tidak sayannnggg.. . abg blom ngantok lagikkk"

Isteriku berdiri lalu duduk disebelah ku dgn senyuman yg cukup berpower lagik berkaliber. Aku pun tersengeh macam cipan terkener karen.http://www.emocutez.com .. berdiri... lalu meluru mendapatkan suis lampu... ..tup!... ..lampu dimatikan... ... gulap gulita.

BEEEPPPPPPPP! !!!! BEEEEEEPPPPPP! !!!! BEEEEPPPPPPPPP! pager aku berbunyik! http://www.emocutez.com

Maner punyer hamlao sudah page aku disaat saat genting begini! Ahhh! buat bodo suah... .aku teruskan perjalanan menuju ke tempat isteriku berbaring... ... .

BEEEEEEEPPPPPPP! !!!!BEEEEEEPPPPP P!!!!!!!! BBBEEEEEEEEPPPPPPP! Dia bunyik lagiiiiiiiiii!

"Alaaahhhhhhhhh abggggg... saper yg page tuuuuuuu... .pergilah response duluuuu" keluh isteriku.

Aku mencapai pager aku dan terus keluar dari bilek... .dlm bilek aku takder tipon, jadik aku terpakserlah guner tipon diluar. Biler sajer aku keluar dari bilek... org org diluar sumernyer memerhatikan aku..mereka yg dari tadi riuh tetiber senyap... aku hanyer tersenyum, tander hormat sebagai pendatang baru dlm keluarga mereka, terus mendapatkan tipon yg berader di sudut ruang tamu. Mereka terus memerhatikan aku... .ader yg tersenyum dan ader pulak yg tersengeh.

Bapa mertua aku baru keluar dari dapo, melihat aku dgn tipon di tangan

"Astaghfirullaaaahh hhhhhhhh! !!!" dia beristighfar

"Kenaper pak?" tanyer aku kehairanan http://www.emocutez.com
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
 "
"Maner pergi kain kao Man?" jawab bapak mertua aku

malu tu beb..  http://www.emocutez.com

SEKIAN

p/s : Pastikan anda memakai suar kecik biler memakai kain pelikat... dan pastikan yg anda telah pastikan.. http://www.emocutez.com

13 ulasan:

Gee berkata...

ahahahahahahahahahaa...hadoiiiii..teru stori ka ni...adessss...*guling2 ktawa ni...miahahaha

paan berkata...

kalo true story memang malu giler.. jadi bahan ketawa seumur idup kot...

Entri terbaru ->10 Tips Menulis Entri Menarik

Lizzie Yasmin berkata...

tutup mata semua.. tkut nek ketumbut.. hehehe

[s][u][e][h][a][n][n] berkata...

kah kah kah....eeeee malu :p

sue/allya/zalya berkata...

gee : nk guling2 gaks..~~
paan : tau xpe. comform dia xsnggup nk memandang muke2 yg ada time tuh..
lizzie : ngeh3...
sue : sudah tentu malu..

yahaya berkata...

malu ape..semua dah jadi sedara.kkiki

Encik MT berkata...

bestnya..hahahaah! klau nie kisah benar memang ucapan taniah ditujukan kpd mangsa.haha!

zuanjoe berkata...

kalau nampak ok la... bangga.
tk0t.. x nmpak apa2. (kecik sgt). haha

http://zuanxi.co.cc

sue/allya/zalya berkata...

nakal nye zuan neh..

sue/allya/zalya berkata...

en mt : ucapan tahniah.. ish3...cian dia.

MyraLove =) berkata...

hahahaha..lawaaakk
baru nak feel2..haha

suSuEmIMiE berkata...

hahahaa...malu2...

sue/allya/zalya berkata...

myra :lawak, tawe kuat2 cket... bru besh .
mimie : hik3... mmg malu lah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...