Rabu

sudah lame x update blog

Wah, sudah 3 bulan x update blog .. Lame gak tuh.. Maaf, sue agak sibuk + dengan keadaan yang xmengizinkan untuk sue update blog.. Belom terlambat rasanye sue, nak ucapkan selamat berpose.. Amacam pose hari ke-3, ada yg ponteng ke?? Kalu bole bio ler pose erk..Bukanye selalu pon kita berpose, Bulan Ramadhan jeh..Tapi kalau ada masalah tuh, bole la dimaafkan..

Alhamdulillah sarat2 mengandung nie, sue berjaya pose penuh setakat nie..Sekarang tengah tunggu biler baby nak kuar tengok mama n papa dia.. Due dah la tinggal lagi 1 mggu lebih aja iaitu 11.8.11.. Cepat la kuar sayang mama.. mama dah xlarat nak bawak badan nie..Doc cakap dah masuk laluan dari minggu 36 lagi, tapi sampai sekarang xde tanda2 pon.. Dah lah berat badan naik dengan jayanye.. Dari 40kg kepada 56kg..Harap dapat ler berat sebelum preg biler abis pantang nanti..

Korang doa2kan la untuk sue, mudah2an dipermudahkan segalanye..kalau ada tips2 penting meh la share dengan sue..

1 ulasan:

hanif berkata...

Tahniah....nak dapat baby baru tak lama lagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...